"Pasta e Broccoli" with Bell Peppers



Sautè, in a large fry-pan, half bell pepper, cut in squares, in extra virgin olive oil, then add minced garlic, chili powder and minced black olives.
Boil spaghetti al dente with broccoli, drain, toss it in the pan, stir to coat with the oil and serve.
Topped with. . . guess what?

7 comments:

  1. guess what ... pecorino?
    and guess what?! today for dinner l made spaghetti with broccoli YEAH!!!! l also tought to put the red pepper but l skipped it and made it simple with lotta garlic and minced chili to eat with my south friend. also made a focaccia with sliced tomato on top ... yummmmy!!! but next time l will put the red pepper, seeing here in ur picture looks real nice!

    ReplyDelete
  2. i thought i answered here yesterday! strange, anyway don't forget the black olives;
    and no, that is not pecorino and neither parmigiano, not even breadcrumbs.

    ReplyDelete
  3. avevo pensato al gomasio, ma mi sembrava troppo bianco : )

    ReplyDelete
  4. sono stata molto attenta a non bruciarli perchè diventano amari, quindi appena i semi hanno cominciato a saltellare ho subito spento il fuoco e li ho tolti dalla padella, così il sapore era proprio giusto :))

    ReplyDelete
  5. AH il GOMASIO? infatti vedevo dei puntini neri e capivo che era connesso con la grattuggiata ma non ne avevo la piu pallida idea!!! AH il sesamo al sale .... infatti in realta@ si direbbe GOMASHIO perchh in giapponese goma=sesame e shio=sale
    ALAS il sesame salato!!!! nura lo fa pero` con il sesame nero ;) oishiiiiiii

    ReplyDelete
  6. oishi yes io l'ho chiamo gomasio da quarantanni anche se ho visto sul web che c'è anche questo spelling gomashio, e allora sarebbe più giusto chiamarlo così, thanks

    ReplyDelete

linkwithin

Related Posts with Thumbnails